Viikonloppurientoja

Treenit 16.9.2016 Liedossa OneMind Dogs

Ratatreenin jälkeen syvennyttiin hieman laukkateorian sovelluksiin. Harjoituksessa koira tuli U-mutkaa putkeen vasenta laukkaa. Sijoittumalla itse putken päähän, että koira näkee liikkeen oikealle, koira vaihtaa oikeaan laukkaan ja noin viiden metrin matkalla putken päästä seuraavalle hyppyesteelle koira vaihtaa taas vasemman laukan ja kääntyy esteeltä loivasti vasemmalle. Putkelta seuraavalle esteelle tulee s-mallinen linja ja suoriutuakseen siitä on koiran vaihdettava laukka kaksi kertaa ennen hyppyä. Sijoittumalla putken suulle näkyviin kerron koiralle laukanvaihdosta ja koira vaihtaa laukan putkessa ennakoivasti, jolloin siirtyminen putkesta hypylle helpottui huomattavasti.

Agilitykisat Turengissa 18.9.2016, Janakkalan koirakerho

Lauantain 18.9.2016 kilpailuissa (medi3) oli tuomarina Petteri Kerminen. Hyppyradalla oli vaikea olla ajoissa ohjauksessa ja hylkäysprosentti oli suuri maxeissa ja medeissä. Hyppyradan tulos meille 5 rv. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä Ami lähti käänymään kepeillä vasemmalle oikean sijaan. Koira alkoi kuitenkin suorittamaan keppejä ensin oikein. Toiselta radalta tuli 10 rv. Loikka puomilla ja keppien sisääntulosta virhe. Kolmannella radalla saatiin yliaikanolla (taas oli pienestä kiinni!). Kontaktit ovat parantuneet huomattavasti, mutta suoritus ei ole vielä riittävän sujuvaa. Neljännellä radalla saatiin vähän huono lähtö ja olin myöhässä jo kolmannen esteen jälkeen. A-esteellä tuli esteen uusimisesta HYL.

Tulokset

Ratapiirrokset

Walesikävely Tuomarinkylässä kauniissa säässä

Walesinterrierikerhon kokoontuminen

wp_20160918_13_19_47_pro

Pentukatselmus

Ihania 7 viikkoisia pentuja. Keskellä emo. Vasemmalla pinkki narttu. Ylhäällä uros. Emon oikealla puolella musta narttu ja oikealla reunassa vihreä narttu. Leikkivät reippaasti keskenään ja ihmisen kanssa. Kaikki pennut olivat yhden lelun eri kulmissa kiinni ja kauhealla ärinällä vetivät eri suuntiin. Ruokailun, tissibaarin ja leikkimisen jälkeen oli rauhoittumishetki.

wp_20160918_18_09_25_pro