Pentukatselmus 8 viikkoa

Tänään käytiin katsomassa pentuja viimeistä kertaa, ennen kuin vihreä tyttö tuleen uuteen kotiin viikon päästä. Muuten pentu olisi tullut nyt jo mukaan, mutta olen ensi viikolla työmatkalla Pariisissa. Eiffel-torni ja Montmartre sekä EPPO:n neuvoston ja Euphresco:n johtokunnan kokous odottavat.

wp_20160925_17_50_50_pro

Eilen löytyi sopiva kuljetusboxi-autoon. Lisäksi kaupoilta on tarttunut mukaan uusia leluja, trimmitarvikkeita, pentuhihna, ruoka- & juomakuppi, peti ym. Kotona oli valmiina pari pientä käyttämätöntä villapaitaa ja säkillinen erilaista lelua ja pentutavaraa, jolle ei ole ollut muutamaan vuoteen käyttöä.

wp_20160925_22_49_02_pro

Kaikki muu on meillä valmiina pentua varten, mutta nimeä ei ole vielä keksitty. Onko se Bertta, Jade, Ella, Aino, Pepi vai jotain aivan muuta? Vihreä tyttö ja Paksu-Bertta nimet jäänevät pentulaatikkoon. Vihreä tyttö oli pitkään pentueen isokokoisin ja kova syömään.

wp_20160925_17_30_55_pro-2

Vihreä tyttö ja sen veli. Muut sisarukset pinkki ja musta tyttö lähtivät jo tänä viikonloppuna uusiin koteihinsa. 

Amia ei ole voitu valmistaa tulevaan ja hieman jännittää miten yhteiselo saadaan sujumaan ilman suurempia järkytyksiä. Onneksi Ami tykkää pennuista, mutta alkuinnostuksen jälkeen voi olla haasteita tiedossa. Nyt Amilla on viikon loma kyläpaikassa ulkoilun, herkkujen ja rapsutusten parissa.